قالب یا پوسته وبسایت به طرح گرافیکی گفته میشود که در تمام صفحات سایت تکرار میشود. طراحی قالب در یک پروژه طراحی وبسایت بسیار زمانبر است. این مسأله بیانگر اهمیت ویژهی این مطلب است. طراح قالب باید اشراف کافی بر موضوع سایت داشته باشد تا رنگبندی و المانهای سایت را متناسب با نیاز کارفرما طراحی نماید. استفاده از ایدههای نو و خلاقانه در طراحی قالب برای بسیاری از کاربران جذاب است و میتواند باعث افزایش مخاطبان سایت شود.
از آنجایی که بسیاری از کسب و کارهای امروزی در فضای اینترنت صورت میپذیرد، لازم است نهایت دقت در این مقوله صورت پذیرد تا وبسایت، توانایی جذب مشتری را داشته باشد. یک طراحی زیبا و منحصر به فرد در کنار محتوای مناسب و کارگشا برای جذب مخاطب کافی است و میتواند باعث رونق کسب و کار فرد شود.
یکی از موارد مهم در طراحی قالب وبسایت، رنگها هستند. رنگها میتوانند بر روی نگاه کاربران تأثیر بگذارند و باعث جذب آنها شوند. در ادامه به روانشناسی برخی از رنگها میپردازیم:
۱- رنگ قرمز:
مزاج رنگ قرمز، گرم آتشین است و به همین دلیل القاکننده شادی و هیجان بوده و طول موج آن سریع به چشم میخورد. استفاده از این رنگ در بستهبندی مواد مواذ غذایی بسیار تحریککننده و باعث افزایش اشتهای افراد میشود. این رنگ میتواند برای سایتهایی که به ارائه مواد غذایی میپردازد جذاب باشد.
۲- نارنجی:
مزاج نارنجی نیز همچون قرمز گرم است. این رنگ به دلیل درخشندگی فراوانی که دارد، خود را به چشم تحمیل میکند. این رنگ میتواند برای کودکان جذابیت فراوانی داشته باشد. یک گزینهی مناسب برای سایتهایی که به ارائه محصولات برای کودکان میپردازد، استفاده از این رنگ است.
۳- آبی:
مزاج این رنک سرد است. این رنگ میتواند القاکننده پاکی، خلوص و بهداشت باشد. این رنگ همچنین جزو رنگهای مورد علاقه بسیاری از سالمندان نیز به شمار میرود. استفاده از این رنگ در محصولات بهداشتی و پزشکی بسیار مرسوم است. همچنین از این رنگ در محصولات لبنی نیز بسیار جذاب است. پس اگر قصد احداث سایتی دارید که با سلامت افراد سرو کار دارد، آبی گزینه مناسبی برای شماست.
۴- سبز:
مزاج این رنگ معتدل و کمی سرد ایت. این رنگ را میتوان رنگ حیات نامید. سبز رنگی امید بخش و از بین برنده خستگی و کسالت است. ابن رنگ حالتی از نگرش مثبت را در فرد ایجاد میکند. همچنین رنگ سبز رنگ گیاهان است و میتوان آن را با سلامت افراد نیز در ارتباط دانست.