میدانید چرا کسب و کار شما به طراحی فروشگاه اینترنتی نیاز دارد؟
من دنبال یک لباس شیک برای مهمانی هستم.
می خواهم از قیمت جدیدترین مدل گوشی سامسونگ که تازه به بازار ارائه شده با خبر شوم.
یک کوله پشتی برای سفر نیاز دارم و فرصت کافی برای رفتن به مغازه های مختلف و خرید حضوری را ندارم.
و …
هر کدام از این جملات دلایلی است که مردم به فروشگاه های اینترنتی مراجعه می نمایند. بنابراین هر نوع کسب و کاری که دارید نیاز است تا با طراحی سایت فروشگاهی و همچنین طراحی اپلیکیشن موبایل، کسب و کار خود را متحول کنید.
جهان در حال پیشرفت است، در گذشته نمانیم! 🙂
فروشگاه آنلاین خود را ایجاد کنید،
سفارشات را از طریق سایت و اپلیکیشن فروشگاهی مدیریت کنید
و با درگاه پرداخت آنلاین، مبلغ محصولات را در حساب بانکی خود دریافت نمایید.
بسیاری از مردم برای تحقیق و یافتن اطلاعات مفید پیرامون محصولات و انواع کالاهای مورد نیاز ابتدا در اینترنت جستجو نموده، و پس از بررسی و مقایسه بین فروشگاه های اینترنتی، جهت خرید محصول اقدام می نمایند.
فروشگاه های آنلاین علاوه بر مزایایی که برای خریداران به همراه دارند (مانند صرفه جویی در زمان و اطلاع از بهترین قیمت ها)، برای تولیدکنندگان و فروشندگان نیز فواید و مزایای بسیاری از طریق طراحی فروشگاه اینترنتی به دست می آید که در ادامه بیان می شود.
با طراحی فروشگاه اینترنتی، تصویر بهتری به مخاطبان خود ارائه می دهید و مشتریان شما متوجه می شوند که تا چه اندازه در کسب و کار خود جدی هستید. همچنین طراحی سایت فروشگاهی این امکان را به شما می دهد تا در دنیای اینترنت بیشتر شناخته شوید و با برندسازی در فضای مجازی، مشتریان تازهای به دست آورید.
فروشگاه فیزیکی محدود به ساعات خاصی است و امکان ارائه خدمات به صورت ۲۴ ساعته وجود ندارد. اما شما می توانید با طراحی فروشگاهی اینترنتی این امکان را در اختیار مخاطبان خود قرار دهید تا به سادگی و در هر ساعت از شبانه روز به محصولات شما دسترسی داشته باشند و خرید اینترنتی خود را از منزل یا هر جای دیگری انجام دهند.
طراحی سایت فروشگاهی هزینه های کمتری نسبت به فروشگاه فیزیکی خواهد داشت. برای نمونه رهن و اجاره مغازه یکی از هزینه هایی است که در فروشگاه های آنلاین وجود ندارد. همچنین مشتریان به راحتی و با چند کلیک و بدون صرف زمان و هزینه های رفت و آمد میتوانند به فروشگاه شما دسترسی داشته و از خدمات و محصولات شما دیدن نمایند.
از دیگر مزایای طراحی فروشگاه اینترنتی حذف محدودیت مکانی است که هم برای فروشنده و هم برای خریدار به عنوان مزیت ویژهای محسوب می شود. فروشنده می تواند محصولات خود را به شهرها و حتی کشورهای دیگر ارائه دهد و مشتریان نیز برای خرید می توانند کالای مورد نظر خود را بدون در نظر گرفتن مسافت، درب منزل تحویل بگیرند و خرید اینترنتی راحت و لذت بخشی را تجربه نمایند.
با طراحی فروشگاه اینترنتی این امکان را به مشتریان می دهید که به سادگی و تنها با چند کلیک به محصولات شما دسترسی داشته و به دور از ترافیک، ازدحام جمعیت، سرما و گرمای آزاد دهنده و … خرید اینترنتی خود را در هر ساعت از شبانه روز و حتی روزهای تعطیل و از هر مکانی به آسانی انجام دهند.
طراحی فروشگاه اینترنتی توسط آلماتک
شرکت طراحی سایت آلماتک با تحلیل و شناخت دقیق نیازمندیهای انواع کسب و کارها، اقدام به طراحی فروشگاه اینترنتی کاملا اختصاصی نموده است و تمام مراحل طراحی سایت فروشگاهی از ابتدا توسط گروه نرم افزاری آلماتک طراحی و برنامه نویسی شده است.
همچنین در طراحی سایت فروشگاهی مواردی مانند امنیت، سرعت، زیبایی و همچنین سئو و بهینه بودن برای موتورهای جستجو مانند گوگل و بینگ در نظر گرفته شده است.
انواع طراحی وب سایت فروشگاهی که توسط گروه نرم افزاری آلماتک انجام می شود، شامل موارد زیر است:
طراحی فروشگاه اینترنتی B2C رایج ترین مدل فروشگاه آنلاین است که بسیاری از وب سایت های فروشگاهی از الگوی آن استفاده می کنند، B2C مخفف Business to customer به معنی “ارتباط بین مشتری و کسب و کار” است.
طراحی وب سایت فروشگاهی B2B به مدلی از کسب و کارهای آنلاین گفته می شود که در آن محصولات و خدمات در قالب اطلاعیه و آگهی برای استفاده سایر کسب و کارها ارائه می گردد. B2B مخفف Business to Business به معنی “ارتباط بین کسب و کار با کسب و کار” است.
مدل کسب و کار C2C مخفف Customer to Customer به معنی “ارتباط بین مشتری با مشتری” است. در طراحی فروشگاه اینترنتی C2C کاربران پس از ثبت نام در سایت می توانند محصولاتی را که می خواهند به فروش برسانند را در سایت درج می کنند. “بازار ، شیپور و باما” نمونه های C2C ایرانی هستند.
طراحی سایت فروشگاهی Drop Shipping به مدلی از کسب و کار گفته می شود که در آن انبارداری، بسته بندی و تحویل کالا توسط تولیدکننده یا عمده فروش انجام میگیرد و مالک فروشگاه اینترنتی تنها دغدغه معرفی محصولات جهت فروش را دارد. به عبارت دیگر مالک فروشگاه اینترنتی تنها سفارش را از مشتری می گیرد و با تولید کننده و یا عمده فروش ارتباط برقرار می کند و تولید کننده یا عمده فروش، مسئولیت تهیه و ارسال کالا به صورت مستقیم به خریدار را دارد.
طراحی فروشگاه آنلاین Marketplace مشابه مدل Drop Shipping است با این تفاوت که محصولات و فروشنده آنها در سایت درج می شوند، اگر محصولی فروخته شد مسئولیت برندسازی، بسته بندی و تحویل کالا با صاحب فروشگاه اینترنتی است. “دیجی کالا، بامیلو، آمازون و eBay” نمونه های موفقی از فروشگاه اینترنتی Marketplace هستند.
مدل طراحی فروشگاه اینترنتی Multi Store جزو جدیدترین نمونه های فروشگاه اینترنتی است که اخیرا در دنیا مورد استقبال قرار گرفته است، در این مدل کاربران با ثبت نام در یک وب سایت می توانند از چند فروشگاه اینترنتی با آدرس دامین مختلف خرید کنند. این مدل بیشتر مشابه فروشگاه های زنجیره ای است.
برخی از امکاناتی که طراحی سایت فروشگاهی آلماتک در اختیار شما قرار می دهد شامل موارد زیر می شود.
طراحی سایت فروشگاهی توسط آلماتک
به طور خلاصه مراحل طراحی فروشگاه اینترنتی شما در چند مرحله انجام می شود.
با برگزاری جلسات حضوری و ارائه مشاوره، تحلیل و شناخت دقیق نیازمندی ها و هم اندیشی با یکدیگر به بهترین راه حل ممکن برای طراحی سایت فروشگاهی می رسیم.
ابتدا طراحی وایرفریم بر اساس نوع کسب و کار و نیازهای شما انجام می شود تا ساختار کلی سایت مشخص شود. سپس طراحی گرافیکی فروشگاه آنلاین شما با در نظر گرفتن تمام جزئیات انجام می شود.
طرح گرافیکی فروشگاه با استفاده از دانش برنامه نویسی یا کدنویسی تبدیل به یک فروشگاه اینترنتی واقعی با امکانات کاربردی و فراوان می شود.
هزینه طراحی سایت فروشگاهی با توجه به نوع کسب و کار می تواند متفاوت باشد. برای مشاوره رایگان با گروه نرم افزاری آلماتک و اطلاع از هزینه ها با ما تماس بگیرید.
برخی نمونه کارهای طراحی سایت فروشگاهی که افتخار طراحی آنها را داشته ایم در این بخش قابل مشاهده است. نمونه کارهای زیر از فروشگاه ساز حجره که محصول ویژه آلماتک جهت طراحی وب سایت فروشگاهی است، استفاده نموده اند.